sv en

Tips - Dryck

Absolut Uncover

Med kreativitet som en av Absoluts starkaste drivkrafter presenteras nu stolt årets Limited Edition flaska – Absolut Uncover.

EOY17 Absolut Uncover Sequin BTS - 6.jpg

Absolut End of Year 2017

Absolut Uncover är en del av Absoluts årliga tradition att ta fram en limiterad utgåva av originalflaskan. Årets glimrande design har inspirerats av nattens magiska skimmer. Flaskan är prydd med ett paljettfodral vars hand-flip funktion möjliggör att du kan forma dina egna mönster i tyget.

 

”Årets limiterade utgåva Absolut Uncover är perfekt för de kommande högtiderna, både som gåva att ge bort och som ett kul tillskott på festen. Paljettfodralet andas studio 54 och hand-flipfunktionen gör att du kan personifiera din flaska och skapa egna personliga mönster”, säger Yann Fränckel, Senior Brand Manager på Pernod Ricard.

Absolut Uncover finns att beställa i Systembolagets beställningssortiment från slutet på november i en begränsad upplaga. Nr 86796, 245 SEK

Inspiration

Recept - Dryck

Absolut Rescued Lycklig

Läs mer

Tips - Dryck

Absolut Uncover

Läs mer

Tips - Dryck

Absolut Extrakt

Absolut hämtar inspiration från sitt svenska arv och lanserar nu Absolut Extrakt – en djärv spritdryck med varm kryddig smak av grön kardemumma.

Läs mer